Holdet bag Slyngevejlederen

Slyngevejlederen består af Karoline og Thomas, som foruden at være partnere udi slyngeriet, også er par og forældre i privat regi. Sammen har vi Walter på 5 år og Ronja på 1 år, og vi er svært glade for vores lille familie. Vi bor på en bondegård i Bredbjerg, lidt nord for Odense, hvor vi passer børn, (deltids)jobs og urtehave (ok, mest farfar så, det med urtehaven).

Da Walter var spæd troede vi, at det der med at slynge sit barn i en fastvikle, det gjorde man da bare. Det var så ikke tilfældet, og efter at have set noget der føltes som hundredvis af YouTube-klip, kastede vi håndklædet i ringen. Vi lovede os selv og hinanden, at knække koden forud for Ronjas ankomst, og det gjorde vi. Karoline uddannede sig til Slyngevejleder, og Thomas kom ind under kyndig vejledning. I den proces fik vi lært, at forudsætningen for lykkelige bærestunder, er hands-on undervisning.

Magien opstod, og Ronja har stort set boet i fastviklen fra hun blev født. Det har givet Ronja al den tryghed et lille nyt menneske har krav på, og det har givet os forældre frie hænder til leg og nærvær med Walter (og indimellem faktisk også praktisk arbejde). Vi har nu begge på den gode side af 1000 timers praktisk erfaring med at slynge.

At slynge, har været den største gave vi har givet os selv og vores familie, og den gave vil vi gerne give videre – håber vi mødes derude!

Mange kærlige hilsner, Thomas og Karoline