Den kompromisløse model

Fastviklen er efter vores mening det mest alsidige og absolut bedste bæreredskab der findes, og kan anvendes fra nyfødt og frem til skolestart, om det skulle være. Fastviklen er et langt stykke tætvævet stof, der smyger sig om dig og din baby, og som sikrer optimal komfort for jer begge. Fastviklen tilpasser sig jeres unikke facon hver gang I slynger, og støtter ganske enkelt perfekt!

Fastviklen findes i størrelserne 1-9, og hver størrelse har en bestemt længde, jo mindre størrelse, des kortere længde. Hvis du skal anskaffe dig din første fastvikle, skal du vælge én i din såkaldte basestørrelse, som tillader dig at binde en Front Wrap Cross Carry (FWCC). Du finder din basestørrelse ved at tage udgangspunkt i den størrelse tøj du bruger på overkroppen:

Kvinde:                                                              Mand:

>= 34 = fastvikle str. 5                                    S                         = fastvikle str. 6

36-42 = fastvikle str. 6                                   M-XL                = fastvikle str. 7

42+     = fastvikle str. 7                                    XXL+                = fastvikle str. 8

 

Som basisvikle skal du hellere vælge en vikle der er for lang, end en der er for kort. Hvis du senere får mod på at slynge din baby på ryggen, anbefaler vi en vikle der er 2 størrelser mindre end din basestørrelse.

Fastvikler fås i et hav af materialer og sammensætninger (blends), såsom bomuld, uld, silke, bambus, hør og mange flere, og i forskellig vægt opgivet som gsm (gram pr kvadratmeter). Når du skal vælge en fastvikle, vil vores overordnede anbefaling være, at du vælger en, som du synes er smuk. Det kan nemlig godt være temmelig svært, at finde hoved og hale i blends og gsm, men vælger du en som du kan lide udseendet på, skal I nok blive gode venner!