Om Slyngevejlederen

20140605_191651Jeg hedder Camilla Ry og er gift med Jacob, som jeg har 3 dejlige børn med. Når jeg ikke er ude for at vejlede dig eller andre i slyngebrug, arbejder jeg med marketing, kommunikation og undervisning, så at vejlede og undervise falder mig helt naturligt.

Uddannelsen til slyngevejleder

I løbet af 2013 tog jeg en slyngevejlederuddannelse hos Trageschule UK og har fuldfør de to første af 3 moduler. Jeg mangler modulet som der giver mig kvalifikationer til at vejlede og undervise bl.a. sundhedspersonale.

Jeg har slynget alle mine børn, og hjulpet mange af mine venner og veninder med at slynge. Men med beslutningen om at ville vejlede og hjælpe andre mødre og fædre på et mere professionelt plan, var der brug for lidt mere end den, ellers store, praktiske erfaring jeg har. Faktisk er jeg også selv et slyngebarn.10151247_563710540410276_3285544567341802786_n

Med uddannelsen til slyngevejleder har jeg lært, hvordan jeg giver min erfaring og viden videre, så du kan huske de teknikker vi gennemgår og du virkelig får en følelse af, at du kan slynge. Derudover har jeg via Trageschule UK et stort internationalt netværk af vejledere og sundhedsfaglige konsulenter, så det du lærer altid er baseret på den nyeste viden og forskning. Derfor har jeg også mulighed for at tage ud og vejlede hvis du eller din baby skulle have nogle helt specielle behov.

Derfor startede jeg med at slynge

942399_386597908121541_1608953006_nDer er mange grunde til ville i gang med at slynge. Jeg startede, da min ældste datter var 10 mdr gammel. Jeg kunne desværre ikke amme og havde en følelse af at gå glip af et helt særligt og tæt bånd mellem min datter og jeg. Jeg tænkte derfor at anden tæt kontakt måtte være vejen frem, men dengang for 8 år siden var slynger langtfra mainstream i Danmark.

Mine første forsøg var derfor med nogle meget ubekvemme bæreseler, som jeg hurtigt gav op overfor. Pigen med den røde sut er min nu 9 årige datter i min første slynge.Heldigvis havde jeg en god veninde der introducerede mig til slyngeverdenen og det blev min redning. Jeg fik den nærhed, jeg søgte, og selvom min datter var 10 mdr gammel, var det langt fra forsent at starte.

I dag, 10 år senere, slynger jeg stadig på livet løs, nu med det yngste skud på stammen.

Det er dig der kender dit barn bedst

Mine børn har givet mig en masse praktisk erfaring og viden om mange forskellige typer og modeller af slynger, og de har hver haft deres yndlingsslynge og bærestilling, så hvis der er noget de har lært mig, så er det at selv med en masse viden og forskning i baghånden, er det stadig vigtig at lytte til sig selv og sit barn.
Alle børn elsker at blive båret og være tæt på deres forældre, men ikke alle børn elsker at blive båret på samme måde. Jeg ser det derfor også som en af mine vigtigste opgaver at lytte til jer som forældre og finde den løsning som passer bedst til jeres families ønsker og behov.

Held og lykke med slyngerne!