Handelsbetingelser

 

Slyngevejlederen v. Karoline Zoffmann

Bredbjerg Gyde 2
5462 Morud
CVR-nr: 36309350

Merkur Bank
Reg-nr: 8401
Konto-nr: 5336120

Handelsbetingelser produkter

Vejledning og dokumentation

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Slyngevejlederen (gælder nye varer). Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Slyngevejlederen side, er denne af vejledende art. Har du købt en slynge eller slyngeworkshop hos Slyngevejlederen kan du dog altid få hjælp og vejledning via mail.

Disclaimer: Slyngevejlederen bruger den viden jeg har lært via min uddannelse, og deler mine personlige betragtninger og erfaringer. Det skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Slyngevejlederen fraskriver sig ansvaret for skader opstået i forbindelse med brug af teknikker som bliver formidlet i Slyngevejlederens regi.

Bestilling og betaling

Alle viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Ved “swap” kan du lade en eller flere af dine egne produkter indgå som en del af “betalingen”. Det kan du gøre på to måder:

a) Delvis “betaling”: Her dækker et af dine egne produkter dele af betalingen for dit nye produkt, mens det resterende beløb betales med penge. Der betales i øvrigt ALTID 10 % af prisen på det ønskede produkt i administrationsgebyr.

b) Fuld “betaling”: Her dækker et eller flere af dine egne produkter den fulde betaling for dit nye produkt, og der betales udelukkende et administrationsgebyr på 10 % af prisen på det ønskede produkt med penge.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Hvis du swapper, tilføjer du under ”bemærkninger” i din ordre, hvad du swapper med. Her skal der indgå: Link til billede, mærke, navn, blend, farve, str. og gsm, samt forhold vedrørende dyr, røg og parfume i dit hjem. Du tilføjer også en lille sigende salgstekst på ca. 30-40 ord. Når din ordre er afsendt til dig, opretter jeg dit swap i shoppen, og du får tilsendt informationer om hvem du skal sende dit swap til, når en ny ejer melder sig.

Der accepteres udelukkende fastvikler og ergonomiske bæreseler ved “swap”, og produkterne skal have en anslået salgsværdi af minimum 500 kr. for fastvikler og minimum 1000 kr., for bæreseler. Produkterne skal være i garanteret skadesfri forfatning, hvilket vil sige uden pletter, uden knækkede tråde og uden pulls af en sådan grad at det har betydning for udseendet eller brugen. “Swapper” hæfter i øvrigt for afsendelse til en nærmere bestemt GLS-shop og alle udgifter forbundet hermed. “Swapper” hæfter endvidere for at afsende produktet indenfor 2-5 dage fra besked fra Slyngevejlederen om, at produktet skal afsendes til ny ejer. Endeligt hæfter “swapper” for enhver form for aftalebrud. Et produkt der ikke fremsendes til tiden vil blive anset for tyveri og anmeldt som sådan.

Du vil modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.

Når du handler med Slyngevejlederen indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kontakt@slyngevejlederen.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort

Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • MasterCard

Vi modtager også betaling via Mobile Pay.

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og har 2-5 dages levering.

Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Vi har fast gratis fragt på Slyngevejlederen, hvis du vælger at få din pakke leveret ”uden omdeling”.

Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Slyngevejlederen har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:

Slyngevejlederen
v. Karoline Zoffmann
Bredbjerg Gyde 2
5462 Morud
CVR-nr: 36309350

Du kan også vælge at benytte dig af vores returportal https://retur.pakkelabels.dk/slyngevejlederen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven på nye varer. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Slyngevejlederen i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Slyngevejlederen
v. Karoline Zoffmann
Bredbjerg Gyde 2
5462 Morud
CVR-nr: 36309350

Vi har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores returportal https://retur.pakkelabels.dk/slyngevejlederen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

 

Handelsbetingelser undervisning

Bestilling og betaling

Alle viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Slyngevejlederen tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Bestilling

Du bestiller altid din undervisning i brugen af fastvikler via en henvendelse til kontakt@slyngevejlederen.dk

Når du handler med Slyngevejlederen indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kontakt@slyngevejlederen.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort

Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • MasterCard

Vi modtager også betaling via Mobile Pay.

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet ved bestilling af slyngeworkshoppen. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Fortrydelsesret

Når du handler hos Slyngevejlederen har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet af en slyngeworkshop. Du kan dog kun fortryde dit køb frem til 5 dage før afholdelsen af slyngeworkshoppen.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har bestilt din slyngeworkshop. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter køb af slyngeworkshoppen.

 

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: kontakt@slyngevejlederen.dk eller pr tlf 61785823

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

For at du kan indgå aftale med os på Slyngevejlederen, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.

Personoplysningerne registreres hos Slyngevejlederen, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Slyngevejlederen, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Slyngevejlederen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Slyngevejlederen via e-mail kontakt@slyngevejlederen.dk

Cookies

På Slyngevejlederen anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics på Slyngevejlederen. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Slyngevejlederen